stikk ut appenSom kjent ble den nye "stikk ut" appen tatt i bruk fra 1. mai 24. Koden skal dukke opp på telefonen når dere når turmålet hvis stikk ut appen er lastet ned, men det kan være at det er noe forsinkelse som gjør at den kan komme senere. Selve appen kan lastes ned både fra App Store og Google Play. Turlaget vil fortløpende få satt opp nye skilt med koden på hvert turmål, men det vil ta litt tid før alle er på plass. 

Det har vært noen problemer med å få registrert enkelte turmål og det foreløpig heller ikke alle turmålene registrert. Turmålene som ligger inne i appen er:

Snaufjellet
Hornsteinen
Butind
Resskvanto
Liakollen
Klubbfjellan
Fagerlihøgda
Bukkhola
Gruvehistorisk vandring
Liland høgda
Forramarka
Niinghytta
Stortinden
Lilandsveten
Nedre skinnstakk
Snaufjellet
 
I en overgangsfase til alle turmålene er riktig kartlagt og registrert i appen, er det fortsatt mulig å manuelt registrere poeng og turer i turregistreringsskjemaet som kan lastes ned på hjemmesiden, se hvit boks til høyre.
GOD TUR store som små
 

Aktuelt om løyper

Kommende aktiviteter

Turregistreringsskjema

(oppdatert for sesongen 2024)

Excel-regneark PDF-fil
Fra og med sesongen 2018 har Evenes Turlag gått over til egenregistrering av besøk og poeng for premiering. Det er også mulig å registrere poeng med den nye stikk ut appen.Redaktør: Lena Tovås. Teknisk ansvarlig: Terje Petter Leiros.

Opphavsrett © 2009-2016 Evenes Turlag. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2024 Web Norge.