Hyttereglement Niingshytta

 1. Hytta er for medlemmer av Evenes Turlag og foreninger tilsluttet Den Norske Turistforening (DNT) samt Svenske Turistforeningen og det Finske Turistforbundet.  Ikkemedlemmer har også adgang, men det henvises til pkt. 4 i reglementet.
 2. Besøkende fører seg straks inn i gjesteboka.
 3. Losjiprisen er i følge oppslag på hytta og kunngjøring på Evenes Turlags hjemmeside. Overnatting kan ikke forhåndsbestilles.
 4. Ikkemedlemmer viker for medlemmer, yngre for eldre. Besøkende som har overnattet ett døgn eller mer må vike sengeplass. Ingen plikter å vike for besøkende som kommer etter kl. 22.00. Ikkemedlemmer betaler dobbelt pris.
 5. Det skal være ro på hytta mellom kl. 23.00 og kl. 06.00.
 6. Sengetøy må ikke benyttes UTEN LAKENPOSE eller REN SOVEPOSE. Ekstra madrasser i køyer eller på hems er for flatseng på gulv ved behov.
 7. Når hytta forlates, selv for kort tid, skal den lukkes forsvarlig.
 8. Det er ikke tillatt å ha hund i oppholds- eller soverom.
 9. Hytta skal forlates i ordentlig og ren stand. Kopper og kar etc. vaskes og settes på plass. Sengetøy og madrasser ristes og gulvene vaskes. Det skal også være tilstrekkelig brensel inne til neste besøkende. Gassflaske stenges.
 10. Avfall BRENNES eller tas i RETUR.
 11. Merk: Toalettpapir må medbringes av de som besøker hytta
 12. Hytta kan ikke brukes som base for jakt og fiske.
 13. Ved mangler og skader samt ureglementert opphold på hytta bes dette meldt snarest til Evenes Turlag på e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller til hyttetilsynet ved Hans Johnny Nilsen, tlf. 915 73 335.

  Misbruk ikke vår tillit!

  Vi ønsker god tur og fint opphold! Velkommen tilbake!