Lyst til å bli ledsager?

d54565d9bd06a7933d6c458f3d36222c w980
Evenes Turlag har fått denne e-posten fra Evenes syn- og mestringssenter:
"Vi er et senter som driver kurs for blinde og svaksynte. Senteret ligger idyllisk til ved havet i Botn. Senteret omfatter hovedbygning, grillhytte, barnepark, naust med brygge og gapahuk, badestrand.  Flotte turløyper rundt senteret med leder linjer. Vi disponerer egen buss og ATV. Vi har båt, kano, trøbåt,  etc. som brukerne kan disponere. Vi arrangerer mange flotte kurs, noen av dem er turer i skog og mark, på noen av kursene drar vi til byen.
Vil du være med i teamet vårt her på Evenes Syn og mestringssenter, så  trenger vi ledsagere til turene vi arrangerer. Vi er en flott gjeng som jobber her men vil også trenge din hjelp.
Vi trenger ledsagere til:
Byturer, lette gåturer i skog og mark,  litt utfordrende fjellturer, medhjelper på fiskekurset, bare å være litt her å gå turer rundt omkring, ta ut båten og dra på fisketur ut i fjorden her, padle kano,etc.
Har du lyst å hjelpe oss, blir vi kjempeglad.
Ring 76984825  el mobil 90074266  (Sissel Fjellaksel)
e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. "
Bildet er fra et en tur rundt Strandvatnet i 2010, da turlaget hadde et samarbeid med Evenessenteret, noe vi har hatt en rekke ganger. Anbefales på det varmeste!

 

Utskrift

 

Turregistreringsskjema

(oppdatert for sesongen 2022)

Excel-regneark PDF-fil
Fra og med sesongen 2018 har Evenes Turlag gått over til egenregistrering av besøk og poeng for premiering.