Aktiviteter

Premieutdeling sesongen 2018

Fredag 14. juni kl. 18 blir det premieutdeling på Lionshuset på Høgda, Liland. Alle som har levert turskjema kan da hente sine premier. Dette gjelder også de som har deltatt i Ungdomstrimmen 2018. Det blir bevertning, samt korte orienteringer om siste nytt i årets turesesong

Utskrift

Grillbua på Varden

Hei, alle som bruker grillbua på Varden! Det er fortsatt fine forhold for turer dit, men vær obs på at det nå er fritt for ved der oppe, så ta med noen vedskier hvis dere vil ha fyr på grillen inne. Ved vil bli kjørt opp med skuter eller trakkemaskin når det blir forhold for det.

Utskrift

Romjulsmarsj 2015

romjulragnar2

Også i år vil vi arrangere romjulsmarsj til gapahuken i Vassbotn. Dagen er onsdag 30. desember, og vi starter kl. 18.00 fra kraftstasjonen. Der deles det ut fakler til alle som vil ha. Det blir servert gløgg, bålkaffe og pølser. Velkommen til litt god trim og hyggelig samvær med turvenner! NB! Ikke noe å betale.
Det vil bli tråkket løype til gapahuken, slik at det blir greit å gå. Værmeldingen er også god!

Utskrift

Premieutdeling sesongen 2016

Det blir premieutdeling torsdag 12. oktober kl. 18.00 på Lakså Grendehus.
Heder og ære, kniver, plaketter, kopper, gavekort Ungdomstrimmen 2016 - alt skal ut til iherdige turgåere! Det gjelder også premier til de som gikk Niingsmarsjen i 2017. Vi serverer kaffe, saft og kaker. Velkommen til et trivelig møte med turvenner! Ekstra velkommen til de yngste som har klart premiering! Husk: møt opp og ta i mot premier til de som ikke bor her, så slipper vi å sende!

 

 

Utskrift

Romjulsmarsjen 30.12. 2017

phoca thumb l romjulsmarsj10Romjulsmarsjen blir lørdag 30.12. Start kl. 17.00.
Vi møtes ved Kraftstasjonen på Niingsveien og forsetter til gapahuken i Vassbotn! Det deles ut fakler ved start, og vel framme er det bålkaffe, saft, gløgg, pølser og pepperkaker – og ikke minst: trivelig samvær! Vi håper på brukbart vær og føre!
Det er en høvelig familietur, og det blir tråkket opp god løype hvis snøen blir liggende.
Bildet er fra marsjen i 2010. Foto: Å.L.

Utskrift

Lilletindmarsjen 2016

29. lilletindÅrets marsj blir 24. juli. Arrangør: Toppturgruppa i Evenes Turlag. Info om turen: Bjørn Tversland, tlf. 957 80 925
Start fra Dragvikelva kl 10.00 (ved startpunkt løype til Resskvannto) - se kart:
Skjermbilde
Arkivfoto: Åsbjørg Leiros.

Utskrift

  • 1
  • 2