Obs - Obs! Skogbrannfare!

SkjermbildeskogbrannTil alle som ferdes i skog og mark: Det har vært nokså lite nedbør i det siste, og varselet framover går ut på mye av de samme. Sol, vind og nokså bra temperatur gjør at det mange steder er veldig tørt i marka. Spesielt på tørre områder med mose og lyng er det stor skogbrannfare. Vær derfor ekstra varsom med all bruk av åpen ild! Husk at gnister fra et lite bål kan fly langt avsted og antenne den tørre lyngen.

Utskrift

Niingsmarsjen 2019 blir søndag 25. august

SkjermbildenhTuren går fra Niingsveien i Bogen til Niingshytta 517 m.o.h. ved Niingsvatnet. Man kan enten gå opp langs stien ved rørgata (4 km og tar ca. 2 timer) eller gå den mindre bratte traséen via Vassbotn (7 km og tar ca. 2,5-3 timer). 
Oppmøte og parkering i Røyrholla ved Niingsveien i Bogen. Koordinater: Ø 582292 N 7604149
Påmelding og start fra kl. 09.00 til 10.00.
Bålkaffe og saft blir å finne ved Djupåvatnet og ved hytta. Ta med grillmat, vi fyrer opp grillen!
Deltakerplakett til turmarsjdeltakerne.
Startkontingent turmarsj: Voksne kr. 50, barn under 15 år gratis
Mer om Niingshytta HER

Utskrift

Forslag til koppmotiv 2019 etterlyses!

Turlaget har et nytt motiv hvert år fra ett av turmålene våre. Første gang var i 2004 – da var motivet Niingshytta, slik den var før restaureringen. Disse 7 turmålmotivene gjenstår:
Resskvanto, Kvanntokollen, Fisketjønnfjellet, Rogndalen, Forramarka, Bukkholla, Fagerlihøgda
Bildene må være tatt i ”breddeformat” (liggende) og ha god oppløsning. Bildet kan vise turmålet eller utsikt fra turmålet. Hvis det er pesoner på bildet, må de ikke kunne identifiseres. Bilder fra Kvanntokollen må ikke vise militære installasjoner. Oppløsningen må være ”høy”, og bildet må være tatt med vanlig kamera eller et godt mobilkamera.
Sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen utgangen av november 2019. Forslagene vurderes av en jury oppnevnt av styret.
Merk: Den som tar bildet som blir valgt ut, vil bli premiert med et gavekort på kr 300

Utskrift

Alle 21 turbøkene er lagt ut!

21 bøkerNå er det bare å snøre fjellskoene! Alle bøkene er på plass, og turlaget ønsker alle en riktig god tursommer! Bildet er fra stien ned mot Niingsvatnet, like før man kan se hytta.
Foto: Hans Johnny Nilssen

Utskrift