Aktiviteter

20.8: Åpen dag ved Klubbfjellvatnet

1gapahuk1Arrangør: Lakså jeger- og fiskeforening.

Lørdag 20. 8. blir det offisiell åpning av gapahuken, som nå etter iherdig dugnadsarbeid i regi av Lakså jeger- og fiskeforening kan ferdigstilles. Gapahuken er sponset av Statskog. I tillegg er det bygget bru over Merskarelva fra Klubbfjellvatnet, samt kloppet noen myrlendte områder.  Det er også merket ny turløype opp mot den ordinære løypa til Skinnstakk, dette i samarbeid med Evenes Turlag. Værvarsel Nordland og Troms lørdag: "Skiftende bris. Enkelte regnbyger i indre strøk, ellers stort sett pent vær. Forholdsvis varmt om dagen." Rikholdig program! Artikkelen fortsetter...


I denne anledning inviteres bygdefolk, friluftsentusiaster og samarbeidspartnere til åpen dag med bål og underholdning!

Bommen nede ved E 10 vil være åpen under arrangementet, og parkering oppe på fjellet vil bli anvist av vakter. Det er begrenset parkering og gjestene oppfordres til å samkjøre mest mulig, slik at noen biler kan settes nede ved bommen.

Program:

Alle oppfordres til å benytte anledningen til å besøke Evenes Turlags turmål ved Nedre Skinnstakk og ved Klubbfjellvatnet og skrive seg inn i bøkene der. Dette er en flott mulighet til å få prøvd den nymerkede løypa!

Foto: Å.L.

Utskrift