Privat turkasse på Hornet

hornsteinen I april 2015 fikk turlaget denne e-posten fra Richard Fjellaksel: "Hei! Vi har satt opp en ny kasse på toppen av Hornet, ca 1 km videre fra Hornsteinen. Vi synes det har manglet en kasse på toppen. En tilfeldig som når toppen i løpet av året vil bli premiert med et gavekort. Vår motivasjon er å bidra til at flere kommer seg på tur. Vi vil vedlikeholde kassa og bok. Håper Evenes Turlag synes dette er et bra tiltak."
NB! Evenes Turlag presiserer at Hornet ikke tilhører lagets ordinære løypenett. Vi besørger kun oppkjøring av skiløype til Hornsteinen på ettervinteren.

Forleden fikk turlaget resultatet av trekningen på dette "private" turmålet:
"Vinner av gavekort fra MX Sport Evenskjer  for turåret 2015 ble Chris Andre Flasnes. Fjellkassa på toppen av Hornet ble satt ut 6. Mars 2015 og ble besøkt 125 ganger i 2015. For å stimulere til økt turaktivitet trekkes det hvert år en heldig vinner tilfeldig blant alle som har skrevet seg inn i kassa. Gavekort er gitt av anonym giver. Det presiseres for øvrig at det ikke kjøres regelmessig løyper til Hornsteinen, men helgene og påsketiden prioriteres. Fra Hornsteinen og til toppen av Hornet der fjellkassa er kjøres det ikke løyper.
Turhilsen fra kassevaktene Daniel, Richard og Kenneth Fjellaksel"
gavekort

Utskrift