Høsten nærmer seg...

IMG 8295
Det er nok ingen tvil lenger: Kortere dager, lavere temperatur og snart snø på toppene betyr at sesongen for barmarksturer nærmer seg slutten for i år.
Løypeutvalget opplyser at innsamling av turbøkene vil starte etter 1. oktober. Det betyr at ingen kan regne med at bøkene på de høyeste turmålene blir liggende lenger enn til første uka i oktober.

Dette gjelder i første rekke de turmålene som ligger mer enn 500 moh: Resskvanto, Stortinden, Niingshytta, Sauen, Butind, Tverrfjellet og Varden på Veggfjellet. Etter hvert som det legger seg snø, så vil de andre bøkene bli tatt inn på kort varsel. Etter 1. november kan en ikke regne med at det ligger noen bøker ute lenger, men dette vil bli løpende kunngjort på lagets hjemmeside, facebookside og facebookgruppe.
Bildet over er tatt av Svein Mortensen, og er et av bildebidragene som Turlaget har etterlyst fra publikum. Tusen takk for fine bilder! Håper på flere bidrag! Motivet er kjent og kjært for mange: Skjomtind etter "Den sovende dronning" med Skogøya i forgrunnen.

Utskrift

 

Turregistreringsskjema

(oppdatert for sesongen 2022)

Excel-regneark PDF-fil
Fra og med sesongen 2018 har Evenes Turlag gått over til egenregistrering av besøk og poeng for premiering.