Turlaget trenger litt hjelp!

Skjermbilde2
Kommende uke er det meldt flott høstvær! Naturen er i sin fineste fargeprakt akkurat i disse dagene. Turlaget trenger at dere sender inn bilder som kan brukes til koppmotiv, premier eller illustrasjon på hjemmesiden. Les mer om dette ....

1. Koppmotiv. Her trengs bilder fra de turmålene som ikke har vært på koppene enda: Butind, Stortinden, Resskvanto, Kvanntokollen, Fisketjønnfjellet, Lilandsveten, Rogndalen, Vassbotn. Bildene må være tatt i "liggende format", det må være god oppløsning, og de må være helt skarpe. Hittil har vi ikke brukt bilder med personer i motivet.
2. Premiebilder. Her trengs det bilder fra natur i Evenes og nærmeste omegn. Også her bør bildene være i "Liggende format", og de må være så skarpe og i så høy oppløsning at de kan forstørres nokså mye (de skal rammes inn og brukes til premier i forbindelse med Evenestrimmen). Heller ikke her har vi hittil brukt bilder med personer i motivet.
3. Andre bilder. Turlaget trenger ofte bilder til illustrasjon av artikler på hjemmesiden, markedsføring av våre aktiviteter eller utarbeidelse av informasjonsmateriell. Hvis laget kunne ha et "bildearkiv", så ville det være til stor hjelp for de som driver aktivitetene våre.
4. Belønning. Bilder som blir brukt til å lage premier vil bli honorert med et høvelig pengebeløp.
5. Til slutt: Mange vil vegre seg for å dele bildene sine slik som ønskes her - de innvender at "de er ikke gode nok, kan ikke ta bilder osv". Dette vet vi alle ikke stemmer! Mange av oss er på Facebook og andre sosiale media, og vi ser hundrevis av bilder som deles hver eneste dag. Noen av disse er perfekte blinkskudd, det ser vi alle. Så: sett i gang, ta med kamera (eller hvis du her en ny mobiltelefon med godt kamera), knips i vei ved fjell og fjære, skog og fossevell! Send inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. !

Utskrift

 

Turregistreringsskjema

(oppdatert for sesongen 2022)

Excel-regneark PDF-fil
Fra og med sesongen 2018 har Evenes Turlag gått over til egenregistrering av besøk og poeng for premiering.